Microsoft Teams grupe i Office 365 nalozi za nastavu

Kreirane su Microsoft Teams grupe putem kojih će se držati, odnosno prenositi, vežbe iz Diskretnih struktura 1 (IT), Uvoda u matematičku logiku (M5) i Elementarne matematike (M5). Linkovi za pristupanje za svaku od Teams grupa mogu se pronaći na Moodle kursevima za pomenute predmete, a Moodle kursevima može se pristupiti putem ovih linkova:

Lozinke za pristup Moodle kursevima za Elementarnu matematiku i Uvod u matematičku logiku biće podeljene na predavanjima.

Za pristup Teams grupama potrebni su fakultetski Office 365 nalozi. Da bi dobili pristup svojim Office 365 nalozima, svako od studenata se može javiti podršci na mejl podrska@dmi.uns.ac.rs sa molbom da mu se pošalje privremena lozinka. Tom prilikom potrebno je da podršci poslati sliku prve stranice indeksa gde su podaci o broju indeksa, ime i prezime, smer, nivo studija i slika.

Napomena: Za ovu školsku godinu kreirane su nove Teams grupe, pri čemu Teams grupe od prošle godine nisu obrisane, ali su na Moodle kursevima uklonjeni linkovi ka njima.